Rüyada yüksek kattan düşmek

Rüyada yüksek kattan düşmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, şansının açık olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek kattan düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük keyif verebilir.

Rüyada yüksek kattan düşmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katta olmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına delalettir.

Rüyada yüksek katta oturmak her geçen gün sorunların artacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine delalet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kata çıkmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katta olduğunu görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments