Rüyada yüksekten ayaklarının üzerine düşmek

Rüyada yüksekten ayaklarının üzerine düşmek hanesindeki rızkın eksileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, kötü duygularından arınacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada yüksekten ayaklarının üzerine düşmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun yüksekten düşmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten arabayla düşmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksekten suya düşmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments