Rüyada yüksek yerden inmek

Rüyada yüksek yerden inmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, cebinin para göreceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, istihdam edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden inmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden inmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments