Rüyada yüksek bir yerden iple inmek

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, tamamen içine kapanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, tatsız durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iple yüksekten inmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten iple inmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek manevi olarak ferahlayacağınıza, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden inmek üzüntülü bir haber alınacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden inmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments