Rüyada çok yüksek bir yerden inmek

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, başarıları ile konuşulacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek iş hayatının düzeleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük bir işe kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden inmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek borçlarının biteceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments