Rüyada yüksek merdivende oturmak

Rüyada yüksek merdivende oturmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek merdivende oturmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada yüksek merdivende oturmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin başında oturmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada merdivene oturmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerde oturmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada merdiven oturmak allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven başında oturmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kederinin dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivende oturmak huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yaşam standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments