Rüyada merdiven oturmak

Rüyada merdiven oturmak işlerin sarpa saracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada merdiven oturmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada merdivenlerde oturmak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivene oturmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada yüksek merdivende oturmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamağında oturmak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivende oturduğunu görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada merdivenin başında oturmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işaret etmektedir.

Rüyada merdiven oturmak kazancının çok daha fazla olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada merdiven başında oturmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments