Rüyada üst kata taşınmak

Rüyada üst kata taşınmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi çıkmazların biteceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst kata taşınmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada üst kata taşınmak yeni işlere ve projelere gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak ferahlayacağına, esenleyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada en üst kata taşınmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst kata çıkmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada en üst kata çıkmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet eder.

Rüyada üst katlara çıkmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments