Rüyada zemin kata taşınmak

Rüyada zemin kata taşınmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zemin kata taşınmak gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Rüyada zemin kata taşınmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Rüyada zemin kat ev görmek emeklerin boş yere harcanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada beton zemin görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta zemin görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada zemin görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin zeminini görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev zemini görmek hanesine bolluk geleceğine, kavgaların biteceğine yorulur.

Rüyada mermer zemin görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments