Rüyada alt kattan üst kata taşınmak

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak çekilen zahmetin çoğalacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak duaların kabul göreceğine, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet eder.

Rüyada üst kata taşınmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada en üst kata taşınmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalet eder.

Rüyada alt kata taşınmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada en üst katta oturmak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Rüyada en üst kata çıkmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada üst kata çıkmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments