Rüyada yüksek katlı ev görmek

Rüyada yüksek katlı ev görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı ev gördüyseniz:

  • Şikayetlerinizi yüksek sesle dile getirmeniz gerilimi arttırabilir.

Rüyada yüksek katta ev almak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, uzun bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı ev görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak yeni bir hayat kuracağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katta oturmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek katta olmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments