Rüyada yüksek duvara tırmanmak

Rüyada yüksek duvara tırmanmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına yorulur.

Rüyada cami duvarına tırmanmak mutlu olacağına ve güleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada duvardan tırmanmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada evin duvarına tırmanmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak dertlerinin unutulacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada toprak duvara tırmanmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada duvar tırmanmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments