Rüyada yüksek bir binaya girmek

Rüyada yüksek bir binaya girmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binaya girmek gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Rüyada yüksek bir binaya girmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binadan düşmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bina yapmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, eşlerin boşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binada durmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments