Rüyada yüksek binaya taşınmak

Rüyada yüksek binaya taşınmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, güzel bir haber almaya, hasta ise şifa bulacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kendisini eve kapatacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binaya taşınmak gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada yüksek bir binaya taşınmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek binaya taşınmak kalabalık günler geçirileceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada eski binaya taşınmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni binaya taşınmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere taşınmak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek eve taşınmak rahata kavuşacağına, kazançsız işler peşinde olmaya tabir olunur.

Rüyada yüksek kata taşınmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak gönül kapılarını açacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments