Rüyada yüksek bir apartmanda olmak

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kazancını çoğaltacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına yorulur.

Rüyada yüksek apartmanda olmak sorunlu bir döneme gireceğine, bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartman görmek keyifli hale geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek apartman görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments