Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, de rahatının yerine geleceğine, ileri gideceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak aile bireylerinin arasının açılacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek apartman görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek apartman görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek apartmanda olmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments