Rüyada yüksek bi yerde olduğunu görmek

Rüyada yüksek bi yerde olduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, malların artacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, işlerinin düzeleceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bi yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak rahat nefes almaya başlayacağına, bilakis malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerde dua etmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denizi görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine yorulur.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde ağlamak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments