Rüyada yüksek yerde dua etmek

Rüyada yüksek yerde dua etmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerde dua etmek gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Rüyada yüksek yerde dua etmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek sesle dua okumak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına işarettir.

Rüyada yüksek sesle dua etmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden inmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden uçmak kazancın günden güne daha da artacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments