Rüyada yüksek ağaçtan düşmek

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek kısa süre içinde engelleneceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden suya düşmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet eder.

Rüyada yüksekten düşmek üzere olmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işarettir.

Rüyada çok yüksek yerden düşmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hak yemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekte düşmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işarettir.

Rüyada yükseklikten düşmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, başarılarının azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments