Rüyada yukarıdan denize bakmak

Rüyada yukarıdan denize bakmak rüya sahibinin içine kapanacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan denize bakmak gördüyseniz:

  • Katılmak istediğiniz aktivite, grup, iş birliği veya organizasyonlarda işinize yarayacak veya katılıp katılmamanız konusunu etkileyecek fikir alışverişlerinde bulunabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz.

Rüyada denize yukarıdan bakmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan denize bakmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işarettir.

Rüyada birine yukarıdan bakmak şükür içinde bir hayat süreceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yukarıdan bakmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine inanılır.

Rüyada kabeye yukarıdan bakmak amaçlarını yerine getireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işarettir.

Rüyada yukarı bakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments