Rüyada birine yukarıdan bakmak

Rüyada birine yukarıdan bakmak neşe ve sevinç içinde olacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hasta ise iyileşeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada birine yukarıdan bakmak gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada yukarı bakmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yukarıya bakmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan bakmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada kabeye yukarıdan bakmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Rüyada denize yukarıdan bakmak insanları kıracağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Rüyada birine yukarıdan bakmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments