Rüyada yukarı bakmak

Rüyada yukarı bakmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, maneviyata yöneleceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yukarı bakmak gördüyseniz:

  • Kafanızı üzüntülerden veya pişmanlıklardan arındırabilirseniz bundan sonra ne yapmak istediğinizi daha net şekilde anlayabilirsiniz.

Rüyada denize yukarıdan bakmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarıya bakmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine inanılır.

Rüyada yukarıdan bakmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine inanılır.

Rüyada kabeye yukarıdan bakmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada birine yukarıdan bakmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına alamet eder.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan denize bakmak rahatının ve gelirinin artacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments