Rüyada yukarıdan bakmak

Rüyada yukarıdan bakmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, güzel bir haber almaya, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yukarıdan bakmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada yukarıya bakmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan bakmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye yukarıdan bakmak yeni bir ortama gireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına işaret eder.

Rüyada yukarı bakmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine alamet eder.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan denize bakmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Rüyada birine yukarıdan bakmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments