Rüyada yorgan yıkamak

Rüyada yorgan yıkamak eş ve evlat sahibi olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, haram mal yiyip içeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yün yorgan yıkamak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işarettir.

Rüyada yorganı yıkamak hoşgörülü biri olunacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatak yorgan yıkamak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yorgan yıkamak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak birlikte bazı işler yapılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yıkamak yeniden can bulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek helal kazanç elde edileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments