Rüyada yorgan yüzü yıkamak

Rüyada yorgan yüzü yıkamak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, başarıların çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, malını ve parasını sağlama alacağına işarettir.

Rüyada yorgan yıkamak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işarettir.

Rüyada yün yorgan yıkamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada kirli yorgan yıkamak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yıkamak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganı yıkamak nahoş sözler işiteceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments