Rüyada yorgan yıkadığını görmek

Rüyada yorgan yıkadığını görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, maneviyatının çökeceğine delalettir.

Rüyada yorgan yıkadığını gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada yorgan yıkamak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yorganı yıkamak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, üzüntülerin günden güne artacağına işarettir.

Rüyada yün yorgan yıkamak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kirli yorgan yıkamak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada yatak yorgan yıkamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments