Rüyada kirli yorgan yıkamak

Rüyada kirli yorgan yıkamak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, başarısının çoğalacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hastalıklarının biteceğine, huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kirli yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Normal akışınızın dışına çıkmanız, bazı alanlarda size ilham veren fikirleri ateşleyebilir.

Rüyada kirli yorgan yıkamak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yoksul için zenginliğe yorulur.

Rüyada kirli yorgan görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Rüyada kirmizi yorgan görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalettir.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yorganın kirlendiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli yorgan atmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan yıkamak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün yorgan yıkamak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments