Rüyada beyaz yorgan yıkamak

Rüyada beyaz yorgan yıkamak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yalnız hissetmeye, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yorgan yıkamak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yıkamak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yıkamak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada yorganı yıkamak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün yorgan yıkamak hasretliklerin bir araya geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments