Rüyada yorgan katlamak

Rüyada yorgan katlamak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işarettir.

Rüyada yorgan katlamak gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Rüyada beyaz yorgan katlamak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, maneviyata yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan katlamak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganı katlamak mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada yatak yorgan katlamak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada elbise katlamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccade katlamak o şekilde bir çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments