Rüyada yorganı katlamak

Rüyada yorganı katlamak hastalıklarının da şifasını bulacağına, yaklaşan güzel günlere, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, insanlarla bir araya geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada yorganı katlamak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Rüyada yatak yorgan katlamak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada beyaz yorgan katlamak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganı katlamak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet eder.

Rüyada yorgan katlamak sorunlarının günden güne azalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada yorgan katladığını görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Rüyada örtü katlamak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada kıyafet katlamak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments