Rüyada yorgan katladığını görmek

Rüyada yorgan katladığını görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, insan sevindireceğine, dua alacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, işlerinin kapanacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan katladığını gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Rüyada yatak yorgan katlamak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine yorulur.

Rüyada yorgan katlamak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz yorgan katlamak kimden akıl soracağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganı katlamak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yorgan katladığını görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaf katladığını görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada havlu katlamak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kilim katlamak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments