Rüyada beyaz yorgan katlamak

Rüyada beyaz yorgan katlamak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada beyaz yorgan katlamak gördüyseniz:

  • Vizyonunuza güvenebilirsiniz.

Rüyada beyaz yorgan katlamak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan katlamak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Rüyada yorgan katladığını görmek dönülmez yollara gireceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yorgan katlamak işsizin iş bulacağına, hayırlı bir eşe tabir olunur.

Rüyada yorganı katlamak uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz havlu katlamak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments