Rüyada yorgan iğne görmek

Rüyada yorgan iğne görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada yorgan iğne gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Rüyada yorgan iğne görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan iğnesi almak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan iğnesi görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada yorganda iğne görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ince yorgan görmek kişiye hep umut olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada yorgan almak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada yatak yorgan yakmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments