Rüyada yatak yorgan yakmak

Rüyada yatak yorgan yakmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kişinin rahat nefes alacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sözler sarf edeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yatak yorgan yakmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlanmadığınız işleri yapmakta ısrar etmenizin bir anlamı olmayabilir.

Rüyada yatak yorgan yakmak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kişinin can derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yakmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, evliliğinde mutlu olacağına delalettir.

Rüyada yatak yorgan yıkamak hoşluklarla karşılaşacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan dikmek işlerinin gelişme göstereceğine, zenginliğinin süreceğine işaret eder.

Rüyada yün yatak yorgan görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına inanılır.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan ve yatak görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments