Rüyada yorganda iğne görmek

Rüyada yorganda iğne görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, statü atlayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganda iğne gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Rüyada yorgan iğnesi görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulur.

Rüyada yorgan iğne görmek borçların artacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yorgan iğnesi almak kendi işinin patronu olunacağına, geleceğine bakacağına işarettir.

Rüyada yorganda iğne görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan katlamak asla dert yüzü görmeyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorganlar görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada yırtık yorgan görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments