Rüyada yorgan almak

Rüyada yorgan almak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan almak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada yün ve yorgan görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipekli yorgan görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil yorgan dikmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yandığını görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkona yorgan asmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgancı görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Rüyada yorgan altında yatmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan almak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments