Rüyada yorgan iğnesi almak

Rüyada yorgan iğnesi almak hoşluklarla karşılaşacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada yorgan iğnesi almak gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Rüyada yorgan iğnesi görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret eder.

Rüyada yorgan iğne görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganda iğne görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan iğnesi almak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski yatak yorgan görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yorganla yatmak zorlukların ortadan kalkacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada mitil yorgan görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments