Rüyada ince yorgan görmek

Rüyada ince yorgan görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, huzurunun da yerine geleceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada ince yorgan gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada ince yorgan görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işarettir.

Rüyada ince köprüden geçmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalet eder.

Rüyada ince altın bilezik görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince belli olmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada erkekte ince kaş görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işarettir.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ince topuklu ayakkabı görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada siyah ince çorap görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments