Rüyada yolda su birikintisi görmek

Rüyada yolda su birikintisi görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda su birikintisi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Rüyada yolda su birikintisi görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, keyfin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek işlerinden feragat edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada su birikintisinden atlamak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birikinti su görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisinden geçmek insanlara küsüleceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına inanılır.

Rüyada küçük su birikintisi görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin su birikintisi görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, işlerinin kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada berrak su birikintisi görmek ekonomik olarak kalkınacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments