Rüyada su birikintisinden geçmek

Rüyada su birikintisinden geçmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada su birikintisinden geçmek gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz artınca da duygusal istekler harekete geçiyor.

Rüyada su birikintisinden geçmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Rüyada su birikintisinden atlamak kötü günlerin arkada kalacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada su birikintisine basmak yurtdışına gidileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalettir.

Rüyada yerde su birikintisi görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada yolda su birikintisi görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yürümek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Rüyada su birikintisinde yüzmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments