Rüyada elma seçmek

Rüyada elma seçmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işarettir.

Rüyada elma seçmek gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Rüyada elma seçmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba seçmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işarettir.

Rüyada altın seçmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biber seçmek başa iş açacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet eder.

Rüyada mezar seçmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına yorulur.

Rüyada çanta seçmek sevdikleriyle arasının açılacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işarettir.

Rüyada mezarlık seçmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada meslek seçmek ailesini de mutlu edeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments