Rüyada yokuştan aşağı düşmek

Rüyada yokuştan aşağı düşmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, büyük bir projeye girileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Ruhen veya felsefik olarak kendinizi geliştirmenize yardım edecek yolları araştırabilir veya bulabilirsiniz.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı düşmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı bakmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet eder.

Rüyada arabayla yokuş aşağı gitmek mutluluğunun da artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek hastalanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı yürümek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı inmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments