Rüyada yokuş aşağı kaymak

Rüyada yokuş aşağı kaymak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada yokuş aşağı kaymak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağıya koşmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Rüyada yokuştan aşağı koşmak kısmetin kapanacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı bisiklet sürmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet eder.

Rüyada yokuş aşağı bakmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments