Rüyada yıldızlı kolye görmek

Rüyada yıldızlı kolye görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada yıldızlı kolye gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada yıldızlı kolye görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine işarettir.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kolye görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız ismini duymak kendine olan güvenini yitireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada yıldızlara uçmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments