Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak rahat bir hayata adım atacağına, ters giden olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dua etmek dilek dilemek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına inanılır.

Rüyada ziyarete gidip dilek dilemek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, adeta havalara uçacağına inanılır.

Rüyada kabede dilek dilemek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments