Rüyada ay yıldızlı kolye görmek

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, gelirinin düşeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada ay yıldızlı kolye gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada ay ve yıldız görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, örnek insan olacağına alamet eder.

Rüyada güneş ay yıldız görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökte ay yıldız görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments