Rüyada yıldız kolye görmek

Rüyada yıldız kolye görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yanlış adımlar atacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kolye gördüyseniz:

  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Rüyada yıldızlı kolye görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kolye görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı kolye görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız haritası görmek işinde profesyonel kimse olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına alamet eder.

Rüyada yıldızlara çıkmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızlara uçtuğunu görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, başarısının çoğalacağına delalettir.

Rüyada yıldızları yakın görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments