Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, helal lokmalar yiyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada ay ve yıldızı yanyana görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işarettir.

Rüyada gökte ay yıldız görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada ay yıldız bayrak görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız ve ay görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işarettir.

Rüyada ay yıldız güneş görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay yıldızlı bayrak görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ay yıldızlı yüzük görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments