Rüyada yıldız işareti görmek

Rüyada yıldız işareti görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız işareti gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada yıldız işareti görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eksi işareti görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işaret diliyle konuşmak olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada rabia işareti görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağının kırıldığını görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak sorunların birbiri ardına geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments