Rüyada yılanın yediğini görmek

Rüyada yılanın yediğini görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, maddi zarara uğrayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada yılanın yediğini gördüyseniz:

  • Belli konular sonlanabilir ya da sonuçlanabilir.

Rüyada yılanın balığı yediğini görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek kısa sürede başarısının artacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işaret eder.

Rüyada yılanın yılan yediğini görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yılan yediğini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada yılan yediğini görmek maddi açıdan ferahlayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin yılanı yediğini görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kişinin başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin yılan yediğini görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments